ATENȚIE! Apa de la robinet poate exploda. Nu o fierbe asa:

(Last Updated On: September 1, 2016)

Chiar dacă pare greu de crezut, apa de la robinet poate exploda. În plus cu cât mai des fierbi apa din robinet cu atât mai periculoasă devine aceasta pentru organismul uman. Apa care nu s-a evaporat în timpul fierberii rămâne plină de toxine, iar acestea la rândul lor pot provoca doar efecte negative.

Daca o încalzesti la cuptorul cu microunde, acesta încalzeste foarte repede, potrivit sanatate.bzi.ro. Moleculele de apa se transforma în vapori iar in acest moment, apa este denumita „super-încalzita.”

Pare foarte cool pâna când iei paharul din cuptorul cu microunde, iar aceasta începe sa se raceasca si vaporii de apa fac dintr-o data * bum! *

Pe de alta parte, cu cat fierbi mai mult apa de la robinet, care contine aceste substante chimice, concentratia de toxine este mai mare.

Apa începe sa se evapore, în timp ce toxinele ramân acolo, ceea ce face ca apa ramasa sa fie chiar mai periculoasa. Cu cât mai mult se fierbe apa, cu atât mai rau devine acest lucru.

Arsenicul, de exemplu, produce greata, varsaturi, dureri abdominale si diaree. Expunerea pe termen lung duce la cancer.

Concentratiile mari de clor, conform Consiliului US de calitate a mediului, provoaca un risc de cancer de 93% mai mare decât media.

Nu înrautati lucrurile, nu fierbe apa de mai multe ori.