Cu fenicul și coriandru scapi de gazele la stomac. Vezi ce trebuie să faci:

(Last Updated On: September 9, 2016)

Măcar o data în viață ai avut și tu senzația că explodezi din cauza gazelor din stomac. Gazele la stomac pentru majoritatea devin nu numai că o problem neplăcută și rușinoasă dar și una care provoacă disconfort și dureri abdominale.

Noi venim cu câteva soluții și îți propunem să încerci câteva remedii care te vor ajuta să scapi de gazele intestinale și să uiți pentru totdeauna de acest disconfort neplăcut. Iată ce trebuie să faci și ce alimente să consume.

Contra gazelor intestinale, îţi sunt de mare ajutor coriandrul, feniculul şi măghiranul, plante renumite pentru acţiunea lor calmantă a spasmelor gastrointestinale, informează clicksanatate.ro. Infuzia din coriandru o prepari dintr-o linguriţă de fructe zdrobite la 250 ml de apă clocotită. Ceaiul îl bei pe parcursul unei zile.

Din fenicul, prepară o infuzie din jumătate de linguriţă de fructe la 200 ml de apă fierbinte, din care bei câte puţin, după mesele principale.

un-ingredient-surprinzator-cum-sa-gatesti-cu-fenicul_size1

Tot sub formă de infuzie, poţi consuma măghiranul, din care ai nevoie de o linguriţă de plantă la 200 ml de apă fierbinte. Poţi bea câte trei infuzii de măghiran pe zi.