Vezi Dieta DELICIOASĂ de slăbit cu morcovi şi castraveţi muraţi. Poți slăbi 6 kilograme

(Last Updated On: September 26, 2016)

Dorești să scapi de kilogramele în plus însă nu îți place să ții o dietă sau să te înfometezi? Îți recomandăm să încerci această dietă extrem de ușoară dar cu mari efecte. Este vorba despre dieta cu morcovi și castraveți care te va ajuta să dai jos până la 6 kilograme în doar două săptămâni. Uimitor, dar aceasta chiar funcționează!

Ce mănânci dimineaţa
Imediat ce te trezeşti, bea un pahar de apă cu lămâie şi frunze de mentă. Apoi, fă-ţi un sandwish dintr-o felie de pâine neagră, un castravete murat, un morcov murat şi un ou fiert, potrivi clicksanatate.ro. Sau alege un sandviș cu carne de curcan, morcovi şi castraveţi muraţi . Sună atât de bine un astfel de mic dejun, nu-i aşa?

eeee

Iaurt, ovăz şi castraveţi muraţi
Gustare: un iaurt de băut cu 3-4 linguri de ovăz, un morcov murat şi un castravete murat.

Un prânz copios
Prânz: friptură de pui pe grătar, alături de doi morcovi muraţi şi doi castraveţi muraţi. Sau mai există o variantă: fă o salată din doi cartofi, o jumătate de ceapă, câteva măsline şi 2-3 castraveţi muraţi, dar şi un morcov murat, adaugă un strop de ulei de măsline şi puţin oţet. Adaugă şi puţină sare şi un vârf de cuţit de piper. Ai voie să alegi la prânz una dintre cele două opţiuni. Nimic altceva timp de două săptămâni.

Nici fructele nu lipsesc din acest regim

Gustare: 170 de grame de fructe la alegere din acestea: măr, pară, pepene roşu, grapefruit, prune şi musai un castravete murat şi un morcov murat.

Ce să alegi pentru cină

La ultima masă a zilei, alege să mănânci două felii de brânză cu 2-3 castraveţi muraţi şi 2 morcovi muraţi. Brânza poate fi înlocuită şi cu caşcaval. Poţi opta şi pentru un peşte la cuptor sau la grătar, dar trebuie să mănânci şi castraveţii şi morcovii. Castraveţii şi morcovii de la cină trebuie tăiaţi rondele şi pus peste usturoi tocat.

Începe această dietă acum şi peste două săptămâni vei încăpea în haine cu un număr mai mic, cel puţin.