A fost inventată pijamaua cu efect de reintinerire. Vezi cât costă:

(Last Updated On: September 15, 2016)

A fost inventată pijamaua care are efect de reîntinerire. Aceasta a fost creată de către o firmă din Lituania, care afirmă că pentru a avea o piele hidratată și un ten neafectat este foarte important să porți seara după duș o pijama.

Și pentru că multe persoane omit această etapă, a fost creată această pijama senzațională care are drept scop protejarea pielii tale.

ergregbetr

Brandul are o intreaga colectie de imbracaminte din materiale ce contin proteine de matase, ce are efect igienic, de racire si hidratare, informează sanatate.bzi.ro. Despina Neagoe, purtatorul de cuvint al companiei a explicat faptul ca materialul este scufundat intr-o baie de proteine din matase uscata si apoi folosite pentru a crea haine individuale. Colectia include pantaloni scurti, tricouri, pijamale si camasi.

“Baie de proteine din matase imbogateste materialele cu 18 aminoacizi, vitamine si enzime.

Acest lucru contribuie la reinnoirea celulelor si protectia pielii. Are efect anti-aging, de conservare a pielii si hidratare, spune reprezentantul. Dar, proprietatile materialului sunt afectate de detergent, cu fiecare ciclu de spalare. Mai mult, compania nu poate spune dupa cate spalari este pierdut efectul de hidratare. Pijamalele costa intre 39(204 lei) si 45 de lire(236 lei).