Rădăcină miraculoasă, mai puternică decât chimioterapia. Distruge cancerul și ”purifică” sângele

(Last Updated On: September 12, 2016)

Dar această rădăcină miraculoasă te poate feri de multe boli, inclusiv și de cancer. Este vorba despre ghimbir, o rădăcină folosită în întreaga lume pentru efectele sale miraculoase.

Această plantă este un remediu puternic recomandat de către specialiști persoanelor care țin o dietă. În plus are efecte pozitive asupra sistemului digestiv comparându-se chiar cu multe medicamente anti-ulcer.

14331083_304930906541120_120278031_n

Consumul regulat de ghimbir igienizează sângele şi tocmai de aceea este recomandat împotriva afecţiunilor cardiovasculare, potrivit doctorulzilei.ro. Cercetătorii sunt de părere că o cană cu ceai, băută în fiecare dimineaţă, este ideală pentru un sistem digestiv sănătos. Tocmai de aceea, orientalii folosesc această plantă ca remediu natural împotriva afecţiunilor stomacale.

Dacă aveţi rău de maşină sau de avion, este recomandat să consumaţi 150 g de ghimbir cu aproximativ 30 de minute înainte de a vă urca la bord sau, dacă vă este mai confortabil, să beţi o bere de ghimbir. În felul acesta veţi scăpa de emoţii, de frică sau de neplăcutele stări de vomă. Este recomandat şi în cazul femeilor însărcinate, care pot spune adio senzaţiei de greaţă cu ajutorul a 25 g de ghimbir.

Coboară temperatura
În medicina ayurvedică, ghimbirul e considerat ca fiind planta echilibrului. Acesta reduce simptomele răcelii şi scade temperatura corporală. Un remediu de neînlocuit, cu rol de protejare a digestiei şi cu importante proprietăţi antibiotice, îl constituie băutura realizată din ghimbir, lămâie şi miere. Pentru a o obţine folosiţi ghimbir pisat, pe care îl lăsaţi să fiarbă puţin, după care îl acoperiţi timp de 15 minute, iar la final agăugaţi mierea şi lămâia.