Samsung a inventat cureaua care nu te lasă să te îngrași. Vezi cum funcționează?

(Last Updated On: September 20, 2016)

Grăsimea de pe abdomen prezintă un risc a anumitor boli, cum ar fi, diabetul, probleme cardiovasculare și chiar diverse tipuri de cancer. Recent a fost inventată cureaua care nu te va lăsa să te îngrași. Acest dispozitiv poate să sesizeze excesele alimentare pentru ați revedea obiceiurile alimentare și ați crea un regim alimentar sănătos.

Samsung a decis sa investeasca intr-un nou concept de fitness tracker – dispozitiv de monitorizare a activitatii sportive a unei persoane, informează sanatate.bzi.ro.

welt-charge-707767

 

The Welt Corp, o subsidiara a giganticului sud-coreean, lucreaza la o curea care nu numai ca accesorizeaza tinuta purtatorului, dar ii si inregistreaza variatiile dimensiunii taliei in timp, numarul de pasi efectuati zilnic si retine timpul petrecut stand pe scaun, datele fiind apoi prezentate in grafice zilnice, saptamanale sau lunare.

Pe termen lung, purtatorul poate sa isi dea seama daca eforturile sale sunt incununate de succes in ceea ce priveste scaderea in greutate.

welt-smartphone-645329

Unul dintre efectele imediate este ca noul dispozitiv poate sa sesizeze excesele alimentare pentru a obtine o imagine mai clara asupra obiceiurilor alimentare. Mai mult, cureaua poate sa trimita atentionari atunci cand se sare calul mancand. Pentru rezultate exacte, cureaua trebuie purtata zilnic.

The Welt a anuntat ca noua curea se sincronizeaza prin Bluetooth 4.1 la dispozitive iOS si Android unde prin aplicatia dedicata purtatorul poate urmarii cifrele inregistrate. Cureaua se poate incarca pentru 20 de zile printr-un port micro USB.

welt-measuring-645339

Compania a investit mult timp in design, cureaua fiind disponibila intr-o varietate de culori si va fi disponibila atat pentru domni, cat si pentru doamne. Daca toate merg bine – adica The Welt reuseste sa stranga 27.000 de euro prin platfoma Kickstarter, atunci din ianuarie anul viitor oricine va putea sa cumpere cureaua cu 89 de euro bucata.