Spirulina luată dimineaţa, pe stomacul gol, taie pofta de mâncare şi dă energie. Vezi cum se consumă:

(Last Updated On: October 5, 2017)

Știați că spirulina consumată pe dimineața pe stomacul gol vă poate oferi o doză mare de energie și vă poate ameliora foamea? Aceasta conține o serie de vitamine, calciu, magneziu și proteine ușor asimilabile de către organism, ajută la întărirea sistemului imunitar și regenerarea ficatului. În plus aceasta conține peste 280 de substanțe extrem de folositoare pentru organismul nostru.

Singurul produs care îţi asigură ţie ca individ absolut tot ce îţi trebuie este spirulina. Este singurul produs cu care s-a plecat în cosmos, fiind hrana cosmonauţilor, informează csid.ro. Dacă un om consumă între 8 şi 12 grame pe zi, acesta nu mai are nevoie efectiv să mănânce.

14287660_302218610145683_857875302_n

Inginerul chimist Stefan Manea spune că spirulina este hrana viitorului şi, pentru orice fel de afecţiune o putem folosi pentru a obţine o sănătate de fier.

”Mă declar fan al spirulinei, deşi, deunăzi mă întreba cineva: Sincer, sunt mai multe la un loc. Nefiind o consumatoare de cafea, se întâmplă des să am zile în care să nu am putere pur şi simplu. Doi, mă chinuiam cu tot felul de diete să slăbesc. Trei, mă plimbam printre rafturile farmaciilor după vitamine. Am descoperit acum un an şi jumătate spirulina. Am citit despre ea, m-am documentat şi am trecut la fapte. Am prins energie, iar luată pe stomacul gol dimineaţa, slăbeşte, bine, slăbeşti în timp progresiv. Oricum, altfel nu e bine”, spune Andreea Stroe pe blogul său.

Cum se consumă spirulina:

3 g/zi pentru menţinere
5 g/zi în caz de epuizare sau de boală în progres
10 g/zi în cazul unor boli grave, competiţii, sarcină sau alăptare
Contraindicaţii la consumul de spirulină: bolnavii de hipertiroidie trebuie să evite spirulina deoarece conţine iod, care
stimulează tiroida. De asemenea, consumul excesiv de spirulină poate acentua simptomele hipotiroidismului.