Știai că poți avea până la 11 kg de reziduuri în colon? Vezi cum se prepară sucul care îți curăță colonul:

(Last Updated On: September 22, 2016)

Tot mai des se descoperă cancere ale colonului, datorită faptului că acesta poate depozita o cantitate impresionantă de materie digerată. Colonul adună tot felul de toxine și, dacă nu este curățat în timp util, acestea pot începe să se descompună.

Iar acest lucru poate favoriza apariția paraziților și a cancerului colo-rectal. Iată un suc uimitor, care îți curăță colonul și te salvează de la o mulțime de neplăceri.

O persoană acumulează în colon, de-a lungul anilor, între 2,5 – 11 kilograme de reziduuri metabolice. Intestinele pot depozita o cantitate impresionantă de materie parţial digerată în stare de descompunere (putrefacţie), chiar şi medicamente sau alte chimicale toxice, decenii la rând. Sănătatea colonului pune accentul pe prevenire – cel mai important pas în menţinerea sau recăpătarea sănătăţii vitale. Astfel spus, pentru o viaţă lungă şi sănătoasă, cel mai important lucru este să avem un colon curat, care este şi garanţia unui ficat mai sănătos. Suc pentru curăţirea colonului

Ingrediente
½ ceaşcă suc de mere natural, proaspăt preparat, 2 linguri cu suc proaspăt de lămâie, 1 linguriţă cu suc de ghimbir, proaspăt preparat, ½ linguriţă sare de mare, ½ cană cu apă caldă, conform doctorulzilei.ro.

Un colon curat tine bolile la distanta!