Actorul Ben Stiller a ÎNVINS cancerul. Vezi cum a reușit:

(Last Updated On: July 9, 2017)

Tot mai multe persoane anual ajung să fie diagnosticate cu cancer, însă odată cu creșterea
numărului de bolnavi, crește și numărul celor care reușesc să învingă boala atât prin metode
medicale cât și prin unele de-a dreptul miraculoase.

Probabil că ați auzit despre faptul că renumitul actor Ben Stiller fusese diagnosticat cu o formă de cancer specifică bărbaților, și anume cancer de prostată, însă acesta nu s-a dat bătut, a depus eforturi atât el cât și medicii. Un caz de succes al actorului Ben Stiller care face dezvăluiri despre cum a reușit să învingă cancerul de prostată.

14627973_319727608394783_1813902040_n

Ben Stiller a vorbit despre felul în care a descoperit şi a tratat cancerul. ”M-a luat prin surprindere. Nu mă aşteptam deloc la aşa ceva”, a spus actorul, care a suferit o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea prostatei, potrivit doctorulzilei.ro.

Artistul a vorbit despre Prostate-Specific Antigen (PSA), un test sangvin folosit pentru a măsura nivelul proteinelor, prin care poate fi identificat cancerul de prostată.

„Am fost diagnosticat cu cancer la prostată vineri, 13 iunie 2014. Pe 17 septembrie, acel an, am mai făcut un test iar cancerul dispăruse. În cele trei luni dintre teste au fost niște luni nebune cu care se confruntă 180,000 de americani în fiecare an.

După ce am aflat vestea am căutat în google – bărbați care au avut cancer la prostată- . Nu știam ce să fac dar aveam nevoie de o dovadă că acesta nu este sfârșitul.

John Kerry… Joe Torre… amândoi sunt bine …. Mandy Patinkin… Robert DeNiro la fel și ei.

După ce am învățat mai multe despre boală (un lucru foarte important să nu cauți în google oameni care au murit de cancer la prostată imediat după ce ai fost diagnosticat) mi-am dat seama că am fost foarte norocos deoarece cancerul a fost depistat foarte devreme. Și pentru că medicul meu mi-a recomandat un test care nu trebuia.

Testul Prostate-Specific Antigen (PSA) mi-a salvat viața. La propriu. de aceea sciu aceste rânduri. Au fost multe controverse în legătură cu acest test în ultimii ani. Nu ofer un punct de vedere științific ci doar unul personal. Ideea de bază: am fost destul de norocos să am un medic care mi-a recomandat un test PSA când am avut 46 de ani.

Nu am avut o istorie a cancerului în familie, nu am avut simptome. Dacă aș fi așteptat să fac testul la 50 de ani, așa cum recomandă American Cancer Society nu aș fi știut că o tumoare crește în mine.

 

Medicul meu, a văzut cum testul PSA a crescut timp de un an și jumătate. Văzând cum crește m-a trimis la urolog vcare mi-a recomandat o intervenție chirurgicală pentru a extirpa tumoarea.

Am găsit un chirurg minunat, Edward Schaeffer care mi-a făcut o operație prin care am scăpat de tot cancerul”.