De ce? Femeile japoneze nu se ingrasa. Vezi secretul lor:

(Last Updated On: September 27, 2017)

Studiile făcute în ultimii 25 de ani arată că populația japoneză este mai
longevivă decât orice altă națiune. Mai mult decât atât, la o vârstă înaintată femeile se pot menține foarte tinere, suple și frumoase. Naomi Moriyama a publicat chiar și o carte în care dezvăluie secretul femeilor japoneze care se mențin mereu tinere și frumoase. Află și tu acest secret!

Naomi Moriyama a publicat recent o carte, “Femeile japoneze nu imbatranesc si nu se ingrasa”, in care dezvaluie secretele acestora.

14741732_323814474652763_717653223_n
În primul rand, dieta japonezelor este bazata pe preparate din peste, alge, fructe, soia, orez, legume si ceai verde. Toate aceste alimente au proprietati anti-imbatranire, dar contribuie si la mentinerea greutatii, informează sanatate.bzi.ro.

Mai mult decat atat, japonezii sunt invatati de mici sa manance incet si sa aprecieze fiecare imbucatura. De asemenea, in Japonia nu se servesc niciodata bolurile pline ochi si nu se combina felurile de mancare, acestea se servesc intotdeauna separat.

Deserturile nu sunt consumate decat ocazional de japoneze, iar atunci cand sunt consumate acestea vin in portii foarte mici.