Folosește acest Truc. Te face să slăbești și să nu mai fumezi

(Last Updated On: October 4, 2016)

Dacă ești fumător, cu siguranță că măcar odată în viață, sau chiar de mai multe ori, ți-a venit gândul de a te lăsa de fumat, posibil să și fi încercat diverse metode recomandate de sutele de specialiști.

În timpurile când jumătate de glob fumează, iar producătorii de țigări prelucrează tutunul cu cantități enorme de chimicale care pe lângă daune sănătății mai provoacă și dependență. De această dată nu merge vorba despre o tehnică complicată, ci despre un remediu pur natural, pe care îl recomandă mulți din foștii fumători.

14569619_1683706151944959_1811402554_n

Motivul principal pentru care fumatorii continua sa o faca este nicotina (o chimicala din tigari care provoaca dependenta), conform sanatate.bzi.ro.

Dureaza ceva sa treci peste perioada de “retragere”. Majoritatea simptomelor fizice dispar in cateva zile, o saptamana, dar pofta de tigara ramane pentru mai mult timp. Asa ca nu te da batut, poti sa o faci!

Cum sa folosesti stevia pentru a scapa de pofte

Studiile din Germania confirma faptul ca stevia te poate ajuta sa scapi de dependenta de alcool si tigari.
Stevia este naturala, spre deosebire de alti indulcitori.
In Sudul Americii si in Asia oamenii au folosit frunzele de stevie pentru a indulci ceaiul timp de multi ani.

Pentru o terapie anti-fumat, pune-ti cateva picaturi de stevie direct pe limba atunci cand simti nevoia de o tigare. Acest ritual simplu te scapa imediat de acea pofta.
Cauta stevie in forma de pudra sau lichid in supermarketuri. In general o gasesti la raionul de copt sau la cel cu mancare sanatoasa.

Stevia rezolva inca o problema cu care se confrunta cei care incearca sa se lase de fumat – kilogramele in plus. Aceasta ajuta la reglarea glicemiei, reducand significant pofta de dulciuri. Este sigura pentru diabetici, fiind folosita cu succes in programele pentru slabit.