Vezi cum să SLĂBEŞTI cu apă minerală

(Last Updated On: October 6, 2016)

Atunci când vine vorba despre cum să slăbești, fiecare dintre noi va auzi o mulțime de sfaturi de
la prieteni, însă nu tot timpul ceea ce a ajutat unuia, îți va fi de folos și ție. Metoda de slăbire propusă de această dată, din câte veți vedea mai jos, se potrivește practic pentru toți cei ce-și doresc să de-a jos kilogramele în plus. Ingredientul de bază poate fi procurat din orice magazin.

Nu trebuie să urmezi diete dure și chinuitoare. Află cum poți slăbi ușor dacă vei bea apă minerală conform recomandărilor.

ewdewew

Cum te ajută apa minerală în cura de slăbire:

Băută cu o jumătate de oră înainte de masă, apa creşte senzaţia de saţietate, ajutându-te să mănânci mai puţin şi, în felul acesta, să slăbeşti, relatează libertatea.ro.

Apa minerală nu conţine grăsimi, zahăr sau calorii, de aceea este aliatul tău în cura de slăbire.
Medicii recomandă să consumi un pahar de apa minerală înainte de masă dar şi între mese pentru a-ţi rehidrata şi remineraliza organismul.

Apa minerală accelerează metabolismul şi te ajută să arzi mai repede depozitele de grăsime. Mai mult, iodul, calciul şi magneziul din apa minerală stopeaza foamea şi intensifică procesul de ardere a caloriilor.

Grăbeşte procesul de eliminare a toxinelor din organism.
Menţine frumuseţea pielii. Consumul ridicat de lichide te ajută să ai o piele tânără, frumoasă şi hidratată. Dacă nu te hidratezi corespunzător, pielea îmbătrâneşte mult mai repede.