Vezi cum a reusit Anca Țurcasiu să aibă silueta ideală

(Last Updated On: November 4, 2016)

La cei 46 de ani arată senzațional și cu o siluetă de invidiat și o înfățișare superbă. Este vorba
despre Anca Turcasiu, cea care la vârsta ei arată formidabil datorită faptului că nu pierde ocazia de a face sport sau de a avea grijă de tenul ei.

Aceasta afirmă că la orice vârstă poți arăta bine totul depinde de alimentație și de sport. Iată câteva secrete pentru a arăta bine pe care le dezvăluie Anca Turcasiu.

14936933_334561670244710_1374282558_n

„Sa arati bine la o varsta inaintata depinde mult de alimentatie si sport. Am vazut oameni alergand asta-vara pe plaja, care la 60 de ani, aratau de ti se taia respiratia. Daca vrei, se poate si fara operatii estetice!

Pentru oamenii care din anumite motive nu au posibilitatea de a merge la sala, exista Parcul Herastrau! Exista multe aparate de facut gimnastica in multe dintre parcurile din Bucuresti, unde poti petrece ore intregi facand miscare. Totul e sa vrei! Eu intotdeauna imi gasesc timp pentru sport”, a spus Anca turcasiu in urma cu ceva timp, potrivit sanatate.bzi.ro.

In urma cu doi ani, Anca a dezvaluit un nou tratament pentru ten, care a dat rezultate chiar de la primele sedinte:

„Nu am nicio regula, ma machiez, ma demachiez, ma dau cu creme normale. Acum, am inceput un tratament cu laser si vreau sa fac zece sedinte, sa vad cum ma simt, dar deja am observat câteva schimbari in bine pentru ca pulsatia luminii laser reface colagenul si este miraculoasa pentru ten”.