Poți slăbi miraculos cu Dieta forte cu oţet de mere!

(Last Updated On: December 12, 2016)

De azi poți să uiți de dietele stricte și de sportul obositor. Cu acest produs poți slăbi miraculos! Ba mai mult acest produs este unul dintre cele mai ieftine metode de slăbire.

Senzaționalul „oțet de mere” te va ajuta rapid și eficient să scapi de kilogramele nedorite și să nu le mai adaugi niciodată înapoi. Fără multe bătăi de cap, iată cum poți prepara băutura împotriva îngrășării.

15415913_1724529154529325_1999545899_n

Bea în fiecare dimineață, la trezire, pe stomacul gol, un pahar de apa de izvor în care au fost dizolvate două lingurițe de oțet de mere. Apoi, pe parcursul zilei, după fiecare masă, bea jumătate de pahar de apa în care adaugă o linguriță de oțet de mere și două lingurițe de miere, scrie spynews.ro.

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când bei oţet de mere?

– Oțetul de mere stimulează procesele de eliminare din organism (în special tranzitul intestinal) și activează anumite lanțuri metabolice care favorizează slăbitul.

– Pentru o cură de slăbire forte, înainte de fiecare masă, oricât de bogată ar fi sau de săracă, înghite doi căței de usturoi bine pisați împreună cu o lingură mare de oțet de mere și puțină apa. E un preparat nu foarte rafinat ca aromă și cu atât mai puțin ca gust, însă intensitatea efectului merită efortul.

– Ar mai fi de reținut că această cură de slăbire, destul de dură pentru tubul digestiv, nu se face mai mult de șapte zile consecutiv, urmate de șapte zile de pauză.