Cat de copt trebuie sa fie avocado pentru a avea efect maxim anticancer

(Last Updated On: January 10, 2017)

Auzind zilnic tot mai multe cazuri în care persoanele se luptă cu cancerul, inevitabil încercăm să căutăm soluții de prevenire a acestei maladii groaznice. O bună parte din soluțiile de profilaxie împotriva cancerului sunt naturiste, din acest motiv cercetătorii din întreaga lume se orientează spre cercetarea în amănunte a unor fructe și legume ce conțin componente care țin cancerul la distanță.

Experții propun consumul fructului avocado, însă este important să cunoaștem cât trebuie să-l coacem pentru a avea efect.

Un studiu recent a aratat ca acest fruct verde lupta impotriva celei mai groaznice boli si anume cancerul sau mai exact leucemia mieloida acuta. 90% din persoanele cu varsta de peste 60 de ani mor inainte de a atinge pragul de 65 din cauza acestei teribile boli. Din nefericire este cea mai comuna forma de leucemie la adulti, informează sanatate.bzi.ro.

Profesorul Spagnuolo pregateste avocatin B pentru faza I a acestui tip de cancer pentru clinicile medicale. A colaborat cu Centru de Medicina Regenerativa ,o organizatie non-profit care se concentreaza pe cercetarea celulelor stem si tehnologii bazate pe biomaterial.

Realitatea este ca in cativa ani avocatin B poate deveni un tratament impotriva cancerului,disponibil la scara larga.
Nu trebuie sa asteptam sa ne imbolnavim de aceasta boala pentru a consuma fructele de avocado. Introduceti chiar de astazi fructul de avocado in dieta dumneavoastra. Exista atatea feluri in care puteti pregati avocado daca nu il puteti consuma in starea sa initiala.

Cum se consuma samburele de avocado si care sunt beneficiile

Studiile au aratat ca avocado contine un compus care lupta impotriva cancerului la san numit carotenoide. Mancand un avocado la fiecare masa, imbunatatiti foarte mult stocul de carotenoide din corp.

Vitamina E din avocado vizeaza de asemenea si cancerul de prostata, o boala care ucide aproximativ 26.120 de oameni pe an. Aceasta vitamina induce apoptoza celulelor tumorale.
Pentru a obtine beneficii optime,trebuie sa mancati fructul de avocado doar usor copt. Pentru a identifica un avocado copt trebuie sa incercati capacul de la tija. Atunci cand capacul de la tija se desprinde usor inseamna ca fructul este copt suficient.