Adriana Bahmuțeanu a reușit să slăbească foarte mult renunțând la un singur aliment. ”De trei ani nu mai mănânc deloc…”

(Last Updated On: May 3, 2018)

Persoanele care doresc să scape de kilogramele în plus trebuie să urmeze o dietă echilibrată, bogată în vitamine și proteine. Descoperă acum însă, cum să ai o siluetă de invidiat renunțând
doar la un singur aliment. La acest produs a renunțat și una din vedetele noastre care astăzi se
poate mândri cu corpul ei.

După ce toată lumea a început să o complimenteze, Adriana Bahmuțeanu a negat că și-ar fi făcut o operație de micșorare de stomac și a susținut tot timpul că ar fi vorba doar de un regim echilibrat. Mai mult, Bahmu susținea că nu se mai atinge de carne, ba nici măcar nu simte vreo poftă, informează doctorulzilei.ro.

”Eu de trei ani nu mai mănânc deloc carne. Sunt vegetariană și mai nou rawvegană. Mă simțeam rău, eram umflată, mi se umfla gâtul și nu știam de ce.

N-a știut nimeni ce am și la un moment dat am citit o carte și am spus gata. Mai mănânc pește, fructe de mare, consum lactate, ouă, ciuperci.

Ciuperca înlocuiește foarte bine carnea și sunt foarte gustoase și sănătoase. Când am renunțat la carne m-am simțit foarte bine. Nu mi-e poftă deloc.

Merg la prieteni care fac grătare, nu am nicio problemă. Am noroc că nu am fost niciodată atrasă de dulciuri. Mie-mi plac murăturile. Și vara, am murături în casă”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu la un post tv.