Un român a câștigat de două ori bătălia cu cancerul. Vezi ce face în fiecare dimineață:

(Last Updated On: May 2, 2017)

Iată rețeta sănătății pe care a descoperit-o un bărbat din Topraisar. Diagnosticat de două ori cu
cancer acesta nu s-a dat bătut și a continuat să lupte cu boala crâncenă. Astăzi ajuns la 80 de ani bărbatul continue să aibă un regim alimentar corect și să înceapă dimineața făcând abdomene.
Descoperă și tu povestea sa cutremurătoare.

La 80 de ani, Traian Muha din Topraisar (Constanța) îşi începe dimineaţa făcând abdomene. Apoi ia pe stomacul gol o lingură de in măcinat şi se apucă de treabă, la stupi, scrie doctorulzilei.ro.

Avea 40 de ani când medicii i-au dat lui Traian Muha vestea cea neagră: mai are 3 luni de trăit. Căzuse lat într-o zi şi nu ştia de la ce i se trage starea de slăbiciune. „Nu mai aveţi globule roşii, leucemia este instalată deja şi este foarte agresivă“, a sunat verdictul lor. Oricum n-avea el încredere în doctori, aşa că s-a apucat de studiat singur ce poate să facă, să dea planurile morţii peste cap.

Era în anii `70, iar rudele plecate în străinătate i-au trimis nişte foi din cărţile de tratament naturist, ca să vadă acolo reţete şi sfaturi pentru schimbarea urgentă a stilului de viaţă. „De la carne, am trecut la crudităţi.

Cum să se regenereze organismul dacă intestinul primea numai hrană ce intra în fermentaţie şi putrefacţie? Am renunţat la tot ce am considerat nociv.

Mâncam doar turte din făină şi tărâţă, coapte pe tavă fără ulei. Luam de 3 ori pe zi câte o lingură de urluială de in, dimineaţa pe stomacul gol, la prânz şi seara la culcare.

Mituirea hranei începe din cavitatea bucală, aşa că pâinea, fiind tare, o mestecam cu multă salivă. Aşa am ţinut boala pe loc ani de zile“, explică octogenarul din Topraisar.