Dan Negru după moartea Denisei Manelista:  „Cancerul hepatic e adeseori o consecință a virusului hepatic B sau C. In lumea civilizata exista programe naționale de eradicare și depistare a acestora. La noi, nu!”. Vezi ce mai spune vedeta Antena 1:

(Last Updated On: July 26, 2017)

Celebrul prezentator de la Antena 1, Dan Negru, trage un semnal după ce Denisa Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, a murit duminică, la vârsta de 27 de ani, după o suferinţă de câteva luni cauzată de cancer la ficat.

Pe Facebook, Dan Negru a scris: „Cancerul hepatic e adeseori o consecință a virusului hepatic B sau C. In lumea civilizata exista programe naționale de eradicare și depistare a acestora. La noi, nu!

Și la noi și in lumea civilizata exista vaccin împotriva virusului hepatic. Soția mea e medic stomatolog și știu de la ea și de la colegii ei riscurile infectării . Asta trebuia sa facă Ministerul Sănătății zilele astea, ajutat de televiziuni: sa “folosească” drama Denisei Manelista pentru a promova prevenția împotriva virusului hepatic și vaccinul aferent!

Care duce la cancer hepatic și apoi la înmormântări. Televizate sau nu…”

Camelia Diaconescu De ce trebuie sa moara atatia oameni ca sa se mai miste cate ceva?denisa a fost cunoscuta dar cati ca ea nu sunt in aceeasi situatie si isi asteapta sfarsitul fara a avea macar sansa de a se vorbi de cazurile lor dramatice pe nici.un post tv,nu dane nu se va face absolut nimic…iar medicii devin neputinciosi in fata realitatii crunte existente in ROMANIA,sunt furioasa,dezgustata si…neputincioasa

Rebeca Adina La noi în tara nu exista vaccinul împotriva hepatitei B de mai multe luni..