TEST. Ce fel de vreme corespunde temperamentului tău? Află aici

(Last Updated On: August 21, 2017)

Fiecare om „împrumută” de la părinți temperamentul care poate fi schimbat, în anumite limite, în timpul vieții prin educație și condițiile de viață.

Temperamentul sau caracterul unui organism viu, ne arată felul cum reacționează, sau cum se comportă în anumite situații de schimbare a unor elemente din mediul înconjurător. La rândul lui, comportamentul se exteriorizează prin reacții emoționale și motorice, corelate cu modul în care se realizează autocontrolul acestor reacții. Termenul „temperament” definește de asemenea constanta, intensitatea și durata reacțiilor provocate de excitantul extern.

Calmarea crizelor de nervi, potrivit sanatate.bzi.ro
1. Terapia florala poate fi remediul perfect in combaterea rapida a stresului. Baile fierbinti in care adaugi cateva picaturi de uleiuri esentiale florale ajuta la detensionarea completa a organismului.

2. Alimentatia corespunzatoare. Te poti relaxa mai usor daca ai o alimentatie corespunzatoare. Dieta cu fructe si legume, bogata in vitamine si carbohidrati, are ca efect cresterea nivelului de serotonina, hormonul fericirii.

3. Hidroterapia este si ea eficienta pentru indepartarea starilor de iritare. Baile in apa reglata la o temperatura mai mica decat cea corporala sunt foarte relaxante.

4. Hidromasajul sau baile romane urmate de masajul de relaxare stimuleaza secretia de endorfine, neurotransmitatori produsi la nivel cerebral care au rolul de a reduce durerea si de a induce starea de fericire.

În acest test creat de Pagina de Psihologie ai posibilitatea să vezi ce fel de temperament ai. Ai o furie care poate să distrugă totul în calea ta?

Așteaptă 2-3 secunde să se încarce testul 🙂

Ce fel de temperament ai?