Monica Tatoiu a reușit să slăbească cu dieta balerinei! Vezi diferențele față de varianta originală:

(Last Updated On: September 18, 2017)

Monica Tatoiu a găsit dieta care i s-a potrivit perfect și a reușit să slăbească. Dieta balerinei a încercat-o la plecarea în New York.

“Mă urc pe cântar în fiecare dimineaţă. Prima oară m-am urcat la 53 de ani… Mi s-a dat reţeta balerinei în 2010, înainte de a merge la New York. Niciodată, nimeni nu pleacă în America şi vine cu două kilograme mai puţin. Nu poţi mânca cât te obligă reţeta. Tot mă întreabă lumea cum e reţeta asta. Nu se ţine decât maximum la două luni”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit spynews.ro.

“Dimineaţă, trebuie să te scoli la ora 8:00. Când eu am început cura asta îmi dădusem demisia. Un ou fiert tare, care să nu miroasă a peşte, asta trebuie mâncat la ora 8:00. Poţi să bei şi cafea, fără zahăr. Patru zile se ţine cura asta. La ora 10:00, un ceai laxativ, dar nu orice ceai.

E românesc, costă cinci lei, îl găsiţi la orice farmacie. La ora 12:00 un pumn de stafide. În timpul acesta, beţi apă, un litru jumate- doi. Avem brânză apoi, recomand să nu fie făcută din lapte praf. 100 de grame de branză de vaci.

La ora 16:00 două mere ionatan. Apoi, la ora 18:00, mâncaţi carne de pui, la grătar, fără piele, cu salată verde, ulei de măsline şi lămâie. Înainte de culcare, un ceai laxativ”, a explicat ea.

“În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă…”, a încheiat Monica Tatoiu.
Monica Tatoiu s-a făcut cunoscută de pe vremea când se ocupa de o binecunoscută firmă de cosmetice.

Iată cum arată meniul pentru o zi de dietă – VARIANTA ORIGINALA (potrivit teotrandafir.ro)

Ora 08:00 – Cafea neîndulcită sau îndulcită cu îndulcitor
Ora 10:00 – Două ouă fierte tari
Ora 12:00 – Un pahar cu suc de roşii (preparat în casă)
Ora 14:00 – O felie de pâine integrală sau prăjită cu 100 gr şuncă Praga/carne pui/carne curcan/peşte
Ora 16:00 – Un măr
Ora 18:00 – 100 gr brânză vaci degresată