Fotbalist de la Steaua, tratament cu lipitori pentru varice. Vezi ce a pățit:

(Last Updated On: August 24, 2017)

Unul din cei mai talentați fotbaliști din România, Florinel Coman, a încercat un tratament băbesc pentru varice. A pierdut 2 litri de sânge și a devenit anemic!

Gigi Becali, pentru digisport.ro: „Ştiţi cum l-am luat eu pe Florinel Coman? El a jucat nişte meciuri proaste. În momentul în care eram cu Pietro Chiodi, cu impresarul lui, în palat, afară veniseră musafiri, moldoveanul, impresarul, Arcadie (n.r. – Zaporojanu), cu doi oameni de la Şahtior Doneţk, care au venit să-l vadă.

Au zis <domne, am pierdut timpul degeaba>. În gândul meu <lasă că nu e de voi, îl iau eu, eu îl semnez acum>. Eu l-am luat că Dumnezeu a vrut aşa. Băiatul avea nişte varice şi doctorii au zis că varicele alea sunt de operat, nu e nicio problemă.

Poate să joace, poate să facă efort. Numai că el ce-a făcut? El a pus lipitori, nişte de-astea băbeşti şi au tras vreo două kile de sânge. Acum, când i-a făcut analizele doctorul, el deja avea anemie. Păi, el nu putea, săracul, să joace.

Că Dumnezeu aşa l-a făcut, să pună lipitori, să nu poată să-l ia nici Galatasaray, nici Benfica, nici Şahtior Doneţk. În opinia mea, e cel mai talentat jucător român la ora asta”, a declarat Becali la Digi Sport, citat de News.ro.

Florinel Coman, în vârstă de 19, ani, a semnat, luni, un contract pe cinci ani cu FCSB. Viitorul va primi două milioane de euro pentru jucător plus 500.000 dacă FCSB intră în grupele Ligii Campionilor anul viitor, plus 20 la sută dintr-un viitor transfer, iar fotbalistul va avea un salariu de 15.000 de euro. Clauza de reziliere a contractului cu FCSB este, potrivit lui Becali, de 100 de milioane de euro.