Magda Vasiliu: „Dupa ce am citit povestea lui Rafael, un baiat de 12 ani bolnav de cancer, sprijinit, evident , de o fundatie, stau si ma intreb: Statul roman ce face?

(Last Updated On: August 19, 2017)

Prezentatoarea TV, Magda Vasiliu, al cărui băiat este bolnav de cancer, atrage atenția asupra indiferenței statului român asuprea bolnavilor de cancer, în special copii.

Pe Facebook, Magda Vasiliu Stoian a scris: „In newsfeed imi apar povestile multor copii bolnavi de cancer care au nevoie de bani…toti sunt sustinuti de fundatii si bazeaza pe donatii…

acum, in miez de noapte, dupa ce am citit povestea lui Rafael, un baiat de 12 ani, sprijinit, evident , de o fundatie, stau si.ma intreb: Statul roman ce face?
Conditii comparabile cu tari civilizate e clar ca nu poate oferi. Sansa la vindecare, nici atat! De ce nu se implica in vreun fel? Adica sa existe o institutie decenta, care sa faca treaba acestor fundatii….

probabil banii ar disparea, copiii ar muri si toti am spune la unison ” e, asa e la noi, e Romania!”. Asa ca ne raman aceste fundatii, nu toate ortodoxe si speranta ca oamenii vor dona…pana cand?!”