TEST. Cât de bine distingi detaliile? Ce se ascunde de fapt în această imagine

(Last Updated On: August 18, 2017)

Acest test îți pune la încercare vederea. Ce vezi în imagine? Ai avut vreodată probleme cu vederea?

Vederea neclară sau înceţoşată reprezintă pierderea vederii clare. Poate apărea brusc sau treptat şi poate afecta unul sau ambii ochi.
Vederea neclară poate fi un simptom al unei mari varietăţi de afecţiuni sau condiţii de gravitate diferită de la uşoare la grave, potrivit csid.ro.

Test

Vederea înceţoşată poate apărea ca urmare a unor probleme minore precum miopie sau purtarea unor ochelari necorespunzători.
Vederea neclară poate fi un semn normal al îmbătrânirii. Cu toate acestea, vederea neclară poate fi dată de infecţii, inflamaţii, traumatisme, cancer sau alte procese anormale; de aceea, trebuie consultat medicul atunci când apar tulburări de vedere.

Anumite modificări ale vederii pot indica o urgenţă medicală care poate duce la pierderea vederii, cum este cazul glaucomului, leziunilor oculare sau dezlipirea (desprinderea) de retină sau chiar la pierderea vieţii în cazul accidentelor vasculare cerebrale sau hemoragiilor cerebrale. Chiar şi prezenţa temporară a vederii neclare nu trebuie ignorată deoarece poate fi dată de o condiţie serioasă precum atacurile cerebrale sau atacurile ischemice tranzitorii, hipertensiunea, epilepsia sau migrena.

(
(
(
(
(
Solutie: Peste cercul rosu este suprapusa imaginea unui cal.
Multi oameni disting doar conturul animalului si vad aceast desen, potrivit Pro Tv:

In timp ce altii vad detalii ceva mai subtile, cum ar fi saua, coama calului sau iarba de la picioarele acestuia:

Tu ce ai văzut?