Un „avion” cu oameni moare în fiecare zi în România din cauza fumatului. „42.800 români mor în fiecare an din cauza fumatului. 5.000 din cauza fumatului pasiv”

(Last Updated On: September 19, 2017)

Decesele cauzate de fumat se ridică la cifre amețitoare în România. Potrivit fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, 42.800 români mor în fiecare an din cauza fumatului, 5.000 din cauza fumatului pasiv, asta înseamnă un avion în fiecare zi!

Vlad Voiculescu face apel ca noua propunere de modificare a legii antifumatului din 2016 să fie respinsă în comisii.

„42.800 români mor în fiecare an din cauza fumatului. 5.000 din cauza fumatului pasiv. Un avion în fiecare zi! Repetați asta în gând: un avion plin cu oameni moare în fiecare zi în România din cauza fumatului! Un avion plin cu oameni moare în fiecare zi în România din cauza fumatului!”, afirmă fostul ministru.

„42.800 români mor în fiecare an din cauza fumatului.
5.000 din cauza fumatului pasiv.
… un avion în fiecare zi!
Repetați asta în gând: un avion plin cu oameni moare în fiecare zi în România din cauza fumatului!
Un avion plin cu oameni moare în fiecare zi în România din cauza fumatului!

Pe ordinea de zi de MÂINE a Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaților tocmai a intrat propunerea legislativă 531/2016, adică acea noua încercare de relaxare a Legii 15/2016 depusă de deputatul (acum senatorul) Daniel Fenechiu în primavara anului trecut.
SPUNEȚI-LE CE AU DE FĂCUT!

Mai jos găsiți lista de email-uri ale membrilor Comisiei pentru Sănătate și Familie a Camerei Deputaților (adresele publice, de pe site-ul Camerei)… dacă vreți să le scrieți opinia voastră legată de dezbaterile de MÂINE.
Sper ca măcar aici normalitatea, respectul și bunul simț să prevaleze! Altfel, știm exact cine se va face vinovat!
SPUNEȚI-LE CE AU DE FĂCUT!

Aveți adresele lor de email mai jos:
[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]”, transmite fostul minsitru într-un mesaj publicat pe Facebook.