Alice Iacobescu: „Un copil de vreo 5 ani plânge la locul de joacă. Maică-sa urlă la el și îi arde una peste ceafă … Pot eu sa-i bag femeii mințile în cap acum și aici? Dar oare cine poate?”

(Last Updated On: September 25, 2017)

Jurnalista Alice Iacobescu a aasitat la un moment de „educație” în parc. Un copil este bătut de mama sa care-i spune și câteva cuvinte grele.

Pe Facebook, Alice Iacobescu a scris: „Un copil de vreo 5 ani plânge la locul de joacă. Maică-sa urlă la el și îi arde una peste ceafă. “Fir-ai al dracu’ de copil, trebuie să vin eu după tine să te scot din locul de joacă??? Nu mai venim niciodată aici.”

Copilul plânge isteric: “Nu te mai supooooort!” Maică-sa îl împinge. Mi se rupe sufletul, ezit, dar îmi fac curaj și mă duc la femeie…. “Doamnă, nu mai loviți copilul. E ilegal.” (E singurul argument care îmi trece prin minte și care sper sa o sperie.)

“Nu-mi pasă”, zice ea. “Dar e și el un om….”, mai adaug eu, timid, deși mi-a luat fața foc și aș trage-o de păr… Dar la ce bun? Copilul ăla, săracul, trăiește cu ea… Zi de zi.

Pot eu sa-i bag femeii mințile în cap acum și aici? Dar oare cine poate?”