Lidia Buble, disperată că a ajuns la 40 de kg. „Ajutooor! …. Nu ştiu ce-i cu mine, că atâta mănânc, dar mănânc şi nu se pune ”

(Last Updated On: September 21, 2017)

Artista Lidia Buble cere ajutorul prietenilor săi de pe Facebook ca să o ajute într-o mare problemă. A slăbit enorm, are 40 de kilograme, dar nu se mai îngrașă chiar dacă mâncă mult. Ea așteaptă acum o rețetă de îngrășare.

Lidia Bubble, citată de cancan.ro: „Ajutooor! Dacă aveţi nişte kilograme în plus şi vreţi să scăpaţi de mine, trimite-ţi-le la mine, vă rog! Aştept soluţii, aştept idei, o rezolvare la problema mea de la voi, pentru că nu mai ştiu ce să mai fac. Pe la sală nu mai apuc să dau pentru că sunt foarte mult plecată şi când am puţin timp. Am ajuns la 40 şi un pic de kilograme!

Nu ştiu ce-i cu mine, că atâta mănânc, dar mănânc şi nu se pune. Nu se mai pune acum…”

Dar în urmă cu câţiva ani, artista a avut mari probleme cu greutatea ei.
„M-am lăsat brusc de sport, luasem câteva kilograme bune, dar după aceea, într-adevăr mi-am dorit să mai slăbesc puţin, pentru că ştii că la televizor te mai îngraşi cu cinci kilograme, şapte kilograme şi îmi doream să slăbesc, dar nu atât de mult”, a scris Lidia Buble pe contul personal de socializare.