Magda Vasiliu, prima imagine din Italia. “Așa arata un ÎNGER!”, a scris soțul

(Last Updated On: September 25, 2017)

Magda Vasiliu se află de mai mult timp în Italia alături de băiatul său, Vlad, grav bolnav de cancer. Soțul prezentatoarei de la Prima TV a postat o fotografie cu aceasta, prima de când a plecat în Italia.

“Așa arata un ÎNGER!”, a scris soțul Magdei în dreptul imaginii făcută publică, potrivit libertatea.ro. Magda Vasiliu și soțul ei se află în Italia din primăvara acestui an, imediat ce au aflat că Vlad are cancer. Băiatul a fost tratat la un spital din Italia, iar zilele trecute acesta a fost externat.

„După o săptămâna de stat în spital cu aplazie medulara gravă, am revenit cu bine acasă. Dar nu pot să nu mă gândesc la cum s-a acționat zilele astea pentru copilul meu… Ajunși la camera de gardă cu febră mare, am fost preluați imediat. Vlad a fost supus tuturor analizelor și testelor posibile, după care a fost plasat într-o rezervă în care am stat singuri, o săptămână. Noaptea care a urmat internării a fost cumplită… Febra a ajuns la 39,6 ….

Însă a venit dimineața când Vlad s a trezit cu 36,8 și a cerut să mănânce… Nu știa că o noapte întreagă în jurul lui au roit cel puțin 5 medici și tot atâtea asistențe…S-au urmat proceduri clare, nu au lipsit medicamentele și nici sângele pentru transfuzie….

Zilele următoare, Vlad a fost controlat permanent, monitorizat ca la terapie intensivă, cu analize repetate în fiecare dimineață… Asistentele i-au făcut mici cadouri, iar el le-a desenat și le-a povestit despre Moș Crăciun…

Pentru personalul spitalului, eu nu eram decât încă o româncă venită cu copilul la tratament… dar aici nu contează cine ești… copilul trebuie să fie bine și atât….

După această săptămâna grea nu pot decât să mă gândesc că noi, românii, suntem la ani lumina de civilizație, proceduri, condiții normale și conduită profesională decentă….Nu pot spune decât „Respect!” celor de la Bambino Gesu!”, a fost mesajul transmis de Magda Vasiliu pe pagina sa de pe o rețea de socializare, imediat ce a fost externată împreună cu băiețelul ei.