Medic din România despre ambalajele de plastic cancerigene: „Nu mi-am propus să țin dietă sau sa mănânc cine știe ce … Nu e deloc ok! V-am spus că am devenit chitibusara. Ma uit la ambalaj ca sa ii vad indicatorul …”

(Last Updated On: September 19, 2017)

Multe produse ne sunt prezentate ca sănătoase și naturale dar parcă lipsește ceva. Ambalajul. Medicul Elena Cardaș a avut curiozitatea să afle ce în ce tip de plastic este vândută o brânză cottage de la Delaco.

Pe Facebook, Elena Cardas a scris: Pentru ca am timp, am devenit chitibusara. Nu mi-am propus să țin dietă sau sa mănânc cine știe ce. Branzeturile imi sunt cel mai la îndemână și imi plac. Azi am avut in meniu cottage Delaco. 2,2 % grăsime, produsă din lapte, fără conservanti, coloranti. Pare ok.

Nu e deloc ok! V-am spus că am devenit chitibusara. Ma uit la ambalaj ca sa ii vad indicatorul. E asa de mic scris încât trebuie să fac o poză cu mobilul si sa măresc imaginea. Cod 6. Deci ambalaj cancerigen. Recunoscut, nu așa, ca o fi, ca nu o fi. De acu e prea târziu. Cottage e la mine in stomac. Dar altădată … never.

Tare mi-i ca in ritmul ăsta , foarte curând o sa constat că o sa am de ales intre a muri de foame sau de cancer”.

Medicul a prezentat un ambalaj de plastic considerat sigur

Tu verifici din ce plastic sunt făcute ambalajele?