Realizatoarea TV Dana Deac după ce a aflat că are cancer.  „Iată că după atâţia ani am făcut a cincea oară cancer. De data asta medicii au fost foarte senini şi mi-au spus:” 

(Last Updated On: January 22, 2018)

Dana Deac, realizatoare de televiziune la TVR 1, a povestit  la emisiunea “La Măruţă” despre bătălia dură împotriva cancerului pe care o duce din 2008, când a fost diagnosticată prima dată.  Vedeta TV s-a schimbat radical de atunci, insa acum ne-a dat o noua veste proasta: e nevoita sa lupte din nou cu cancerul!

“Acum câţiva ani a fost un cancer la sân, care a recidivat incă de trei ori, asta nu am mai spus-o. Am mai făcut încă trei operaţii de atunci. Eu, după prima operaţie, am respectat protocolul, am făcut iradieri, am făcut atâtea câte trebuie făcute. Am făcut, evident, şi chimioterapie.

Nimeni nu mi-a spus că după acele iradieri e posibil să fac din nou cancer. Iată că după atâţia ani am făcut a cincea oară cancer. De data asta medicii au fost foarte senini şi mi-au spus: «Ştiţi de ce aţi făcut din nou cancer? Pentru că aţi făcut iradieri». M-am operat, dar de data asta o altă ironie: nu poţi scăpa de acest cancer decât dacă faci iradieri.

M-am hotărât să fac un blog, va fi de fapt un vlog, danadeac.com, unde să postez zilnic”, a declarat Dana Deac la emisiunea “La Măruţă”, potrivit cancan.ro.

Dana Deac, in varsta de 55 de ani, a aflat ca are cancer mamar, in faza terminala, in timpul unei mamografii de rutina, la sfarsitul anului 2007.
A facut doua operatii la un spital din Viena si cateva luni de chimioterapie si radioterapie, dar si un tratament tibetan, care i-a fost de mare ajutor.