Testul fricii. Tu ce ai văzut prima oară când ai privit imaginea?

(Last Updated On: March 16, 2018)

Imaginea de mai jos face parte dintr-un test de psihoanaliza pentru sentimentele cele mai ascunse ale celui care o priveste.

Tot ceea ce conteaza cel mai mult este sa raspunzi cat mai sincer la intrebarea: ce ai vazut prima oara in fotografie?

(
(
(
(
(
(
(
(

 

1. Fetita: Fricile tale pornesc de la niste sentimente si emotii pe care le-ai reprimat in copilarie. Ceea ce nu a fost exprimat sau nu s-a consumat desi a existat se transforma in frica, viciu sau chiar dorinta, scrie protv.ro

2. Fluture: Daca fluturele este primul element pe care l-ai sesizat in imagine inseamna ca iti este extrem de teama de moarte.

3. Capsuna: Capsuna reprezinta inima sau iubirea. Daca pe ea ai zarit-o prima in fotografie, inseamna ca ai o iubire mare de oferit, dar iti este teama sa iti expui pe deplin sentimentele din cauza faptului ca la un moment dat te poti simti tradat.

4. Paianjenul: Daca paianjenul este primul element pe care l-ai observat, atunci inseamna ca mediul in care traiesti sau iti desfasori activitatea nu iti ofera siguranta de care ai nevoie. Exista posibilitatea ca anxietatea sau atacurile de panica sa fie lucruri pe care le traiesti destul de des.

5. Copacii: Daca ei au fost primii care ti-au sarit in ochi atunci inseamna ca iti este frica sa accepti parti din tine si ajungi sa adopti o alta identitate atunci cand te afli in preajma celorlalti.

6. Ursuletii: Iti este teama sa ai temeri. Lipsa unei persoane apropiate care sa te sustina in anumite momente nu te-a lasat indiferent.