Update! REZULTAT Dieta dură a lui Chef Florin Dumitrescu. 12 kilograme! „Dupa ce ati vazut la tv cat sunt de gras, pot sa va arat cum sunt acum. Diferenta: doar 12kg”

(Last Updated On: September 19, 2017)

Chef Florin Dumitrescu a început o dietă extrem de restrictivă pe care însă nu o recomandă oricui. Primele rezultate: 12 kilograme pierdute!

Pe Facebook, Chef Florin Dumitrescu a postat o fotografie cu mesajul: „Dupa ce ati vazut la tv cat sunt de gras, pot sa va arat cum sunt acum. Diferenta: doar 12kg Ne vedem diseara de la ora 20 FIX”.

 dieta Chef Florin Dumitrescu.

Dieta presupune consumarea, alternativ, a doar trei alimente. În primele trei zile a mâncat doar varză crudă. Următoarele trei zile doar orez fiert, apoi au venit trei zile cu piept de pui la grătar, informează click.ro

Din ziua a zecea, a mâncat legume la grătar sau proaspete.

„Da, ştiu că nu este bine. Da, ştiu că sunt mai drăguţ pufos, dar nu mai suport gândul că Scărlătescu este mai slab decât mine”, şi-a motivat el decizia, în prima zi de dietă. A ţinut-o patru săptămâni, timp în care a dat jos 10 kilograme.

“Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui”, a declarat Florin Dumitrescu.

S-a oprit după o lună pentru că a considerat că a slăbit îndeajuns. Plus că a vrut să facă o schimbare, să renunţe la obiceiurile culinare haotice care începuseră să îi afecteze sănătatea. „Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul… erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate”, îşi motivează el gestul.