„Accidentul” stilistic care a scos-o Carmen Brumă detelevizor. ”Mă spălam întruna, dar degeaba”

(Last Updated On: November 16, 2017)

Carmen Brumă, a povestit ce a pățit ca știristă acum câțiva ani. Șefii i-au cerut o schimbare de look însă hairstylistul a făcu o mică/mare greșeală și în loc de blondă a ieșit roșcată. Îi stătea așa de oribil pentru televizor încât a fost nevoită să nu mai apară în dierect două săptămâni.

Știristă la acea vreme, vedeta TV a respectat cerințele șefilor ei, însă rezultatul a fost departe de ceea ce se dorea. Carmen Brumă a ajuns fără voia ei roșcată, deși se pregătise sufletește să devină blondă.

“Prezentam știri și au decis cei de acolo că trebuie să facă o schimbare de look cu părul meu și să mă transforme din brunetă în blondă. Era un hairstylist din afară venit, doar că a greșit ceva sigur la culoare și am ieșit un fel de roșu Ferrari. Drept pentru care vreo două săptămâni nu am mai prezentat știrile, pentru că a trebuit să trec prin diverse transformări. Mi-au pus diverse culori în cap și am ieșit un roșcat mai închis, acceptabil, cu care puteam să ies pe stradă și cu care puteam să apar pe post”, a declarat, pentru Libertatea, Carmen Brumă.

Vedeta își amintește că a suferit în acea perioadă, fiind îngrozitor de supărată. “Dacă l-aș fi prins pe hairstylistul respectiv să zicem că ar fi prezentat colegii mei un breakingnews cu mine”, a adăugat ea. În cele 2 săptămâni, Carmen a stat fie în casă, fie prin saloane, unde încerca diverse metode de a remedia problema. Se spăla în disperare pe cap, dar în zadar. Soluția salvatoare a venit tot de la specialiști, însă podoaba ei capilară a fost serios afectată.

“Am stat foarte multe ore la salon, pentru că încercau cei care erau puși să repare opera de artă a hairstylistului. Din fericire au putut să estompeze roșul acela într-o perioadă scurtă de timp. Deși nu mi-am dorit niciodată să fiu roșcată și nu consideram că este o culoare care să mă avantajeze, am suportat-o așa pentru că știam de unde am plecat”, a precizat ea.