Cum a slăbit 10 kilograme actrița Paula Chirilă

(Last Updated On: December 1, 2017)

Actrița Paula Chirilă și-a găsit dieta care a ajutat-o să scape de 10 kilograme în 60 de zile. Este o dietă drastică pe care nu o recomandă oricui.

“Ne-a spus că nu ar recomanda dieta nimănui pentru că nu este un regim tocmai ortodox. A slăbit pentru că a mâncat foarte puțin și simplist, evitând amestecurile între alimente și a muncit mult. A scot din alimentația sa carbohidrații de orice fel, pâine, produse de patiserie și zahărul pe care l-a înlocuit cu un îndulcitor, ștevia.

A evitat și fructele, pentru că și ele conțin zahăr, dar a consumat din belșug legume gratinate sau fierte. Mesele sale erau doar două pe zi. Dimineața mânca un ou fiert și atât, iar seara legume sau brânzeturi franțuzești cu mucegai sau o bucată de carne și un pahar de vin.

A slabit 10 kilograme in doua luni si continua dieta pana va scapa de inca vreo 5 kilogame. A primit si un program de sport, pe care il face acasa, zilnic, pret de 10-15 minute si in scurt timp va incepe procedurile de remodelare corporala. Spune ca secretul slabirii este dat de cantitatea de mancare consumata, un program de munca infernal si o dragoste mare fata de ea. Ne-a amuzat pentru ca spunea ca de cand se iubeste si ii place de ea a inceput sa slabesca “, a declarat o apropiată a actriței Paula Chirilă pentru Kfetele și preluat de dcnews.ro.