Tragedii în spitalele din România. „Sa stai sa-ti veghezi puiul care sufera pe un pat de spital… ” Este vorba despre o boala extrem de grava .Fără tratament nu trăiesc. Domnule Florin Bodog nu cerem decât tratament pt a trăi IMUNOGLUBULINE .Distribuiți va rog din tot sufletul”

(Last Updated On: November 23, 2017)

De ce unii oameni maturi, care își spun politicieni, lasă niște copii să moară pentru că nu le dau tratamentele necesare?

Pe Facebook,Ella Elena a postat o fotografie cu mesajul: „Sa stai sa-ti veghezi puiul care sufera pe un pat de spital… ” Este vorba despre o boala extrem de grava .Fără tratament nu trăiesc. Domnule Florin Bodog nu cerem decât tratament pt a trăi IMUNOGLUBULINE .Distribuiți va rog din tot sufletul.

Vlad Voiculescu : În timp ce oamenii ăștia, aleșii poporului, se pregătesc să nenorocească țara și poporul, pe unii deja i-au uitat sau îi chinuie cu bună știință. Imunoglobulinele lipsesc în continuare.

Aura Vlad: Domnule Ministru Florian Bodog astăzi este ziua internațională a drepturilor copiilor!
Nu putem spune același lucru și ptr copiii noștrii! Ai noștri nu beneficiază de tratament! IMUNOGLOBULINELE!!!Medicamente esențiale fără de care viața lor este pusă în primejdie!Virusi ,bacterii,microbi, sepsis….deces!


Dreptul la viață este încălcat chiar de voi conducătorii noștri care ar trebui sa-i protejați!
Rușineeee!!!!
Ps: Distribuiți va rog 🙏Poate domnul Florian Bodog își aduce aminte ce ne-a promis în fața ministerului “Am vorbit cu mamicile! Se rezolvă! “CÂND domnule ministru? CÂND????