Un bărbat a slăbit aproape 70 de kilograme cu ajutorul unei rețete perfecte pentru el

(Last Updated On: January 25, 2018)

Un bărbat din Marea Britanie a slăbit 69 de kilograme în mai puțin de un an cu ajutorul unei diete neobișnuite. Mike Snell un bărbat de 38 de ani din Chester a inventat o dietă personalizată.

Aceasta presupunea să mănânce în fiecare dimineața la 6.00, curry vindaloo (Vindaloo este numele unuia dintre cele mai iuți curry-uri inventate vreodată, atât de iute încât poate provoca tulburări ireversibile ale metabolismului).

Cu ajutorul dietei a reușit să ajungă de la 152 de kilograme la 83 de kilograme în doar 11 luni. Obiceiurile lui alimentare erau asemănătoare cu cele recomandate în cazul fastingului, adică mânca ce voia până la 10.00 dimineața, apoi nu mai mânca aproape nimic toată ziua, scrie doctorulzilei.ro

Mike își începea, întotdeauna, ziua cu vidaloo curry pentru a-și stimula metabolismul și apoi mânca orice își dorea. Seara mânca doar un bol de supă ușoară.

Succesul dietei s-a datorat și faptului că jobul lui presupunea să fie tot timpul în mișcare.

Mike s-a apucat de slăbit în prima lună a anului și cum dietele tradiționale nu au fost eficiente în cazul lui, a decis să conceapă singur un plan alimentar.

”Am vrut să țin dietă într-un mod diferit pentru că problema mea e că dacă cineva îmi spune că nu am voie să mănânc un anumit aliment, cu atât mi-e poftă mai tare. Așa că am decis să țin o cură de slăbire în care am voie să mănânc orice”, a explicat Mike.

”Motivul pentru care mănânc la șase dimineața e că îmi mai scade pofta de mâncare de-a lungul zilei. Am continuat să mănânc o grămadă de carbohidrați și zahăr, însă doar până la ora 10 dimineața”, a completat bărbatul.