(Video) Actrița Julia Dreyfus din Seinfeld, prima victorie în lupta cu cancerul. Gestul copiilor săi

(Last Updated On: January 12, 2018)

Julia Dreyfus, rol principal în serialul de comedie ”Seinfeld”, a anunțat că a terminat tratamentul de chimioterapie. Ea a fost diagnosticată în septembrie cu cancer la sân.

Pentru a celebra această primă victorie (pentru că în acest moment nu se știe dacă actrița e complet vindecată sau dacă boala nu va recidiva), fiii ei, Henry Hall, de 25 de ani, și Charlie Hall, de 20, i-au făcut un filmuleț în care fac play-back pe melodia ”Beat it”, a lui Michael Jackson. Piesa nu a fost aleasă întâmplător, cei doi încercând simbolic să gonească boala mamei lor, potrivit libertateapentrufemei.ro.
Vezi aici Video:

Deși motivația și momentul sunt extrem de serioase, abordarea celor doi este una hazlie, care aduce zâmbetul pe buze, fiind apreciată de toți fanii actriței.

Clipul a fost postat pe Instagram chiar de actriță, care se arată extrem de mândră de băieții ei. ”Nu-i așa că sunt simpatici?”, își întreabă ea prietenii virtuali.

Se luptă pentru viața ei ”ca un tigru”
Julia, în vârstă de 56 de ani, recunoaște că se luptă pentru viața ei ”ca un tigru” din momentul în care i s-a pus diagnosticul, în luna septembrie a anului trecut. Atunci, ea a anunțat pe o rețea de socializare că ”una din opt femei se îmbolnăvește de cancer la sân. Azi sunt una dintre ele”.

În octombrie, actrița scria pe o rețea de socializare că ”nu se joacă” atunci când vine vorba de a învinge boala, arătând un optimism și o dorință de viață debordante. Tot atunci a postat și o fotografie în care apărea purtând o mustață desenată.