Medicul oncolog Cătălin Costovici: „Carnea procesată e otravă …”

(Last Updated On: February 8, 2018)

Carnea procesată ar trebui să dispară definitiv din dieta noastră susține medicul Catalin Costovici.Carnea procesată este extrem de nociva pentru sanatate.

”Carnea procesata trebuie sa dispara din alimentatia oricaruia dintre noi: salamurile, carnatii, crenvurstii, parizerul, mezelurile cu carnea maruntita. Este cea mai nenorocita, e otrava, pentru ca procesarea in sine inseamna si niste stabilizatori, coloranti, celebrele E-uri.

Iar efectul lor e cumulativ in timp si, in zeci de ani, aceste efecte, sunt otrava pe paine”, a atras atentia medicul Costovici, citat de bzi.ro

Mai mult de atat, el sustine ca aparitia cancerelor este intamplatoare, urmarea hazardului, iar numarul bolnavilor este in continua crestere:

”Vorbim totusi de peste 150.000 de cancere in prezent, ceea ce este foarte mult. Incidenta cancerului este intr-o crestere exploziva. Toata nebunia in care traim, dupa ‘89 incoace, se repercuta si in incidenta cancerului. A tuturor cancerelor si la orice varsta, din pacate.”, a mai spus el.