Regimul medicului Monica Pop. Cum a dat jos 40 de kilograme fără nutriționist. „Într-o zi am apelat la un mic artificiu:”

(Last Updated On: February 19, 2018)

Medicul oftalmolog Monica Pop a uimit pe toată lumea după ce a reușit să slăbească 40 de kilograme și a făcut-o fără să apeleze la sfaturile unui nutriționist.

Monica Pop afirma că își propunea în fiecare an, de 1 ianuarie, să se apuce de slăbit.

„Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru, iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa. Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă, bluza cumpărată îmi era largă”, declara Monica Pop, citată de libertatea.ro

După perioada de înfometare, Monica Pop a mărturisit că a resimțit stări de rău.

„Apoi, am început să mănânc. Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20 – 30 de minute. Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de saţietate”, afirma medicul oftalmolog care, în acest fel, a reușit să scape de aproape 40 de kilograme.

„După ce am  ajuns la 97 de kilograme am refuzat să mă mai urc pe cântar. Urmând regimul ajunsesem undeva la 60 de kilograme. Nu am apelat la niciun specialist. Am fost propriul meu nutriţionist”, mai explica ea.