Nora lui Helmuth Duckadam a învins cancerul. “Maria a scăpat de boala asta nenorocită. Ea este un om deosebit, bun, blând, o luptătoare. Dragostea pentru cei …”

(Last Updated On: March 26, 2018)

Veste bună pentru familia fostului portar al Stelei, Helmuth Duckadam. Nora sa, Maria, în vârstă de 36 de ani, mamă a trei copii, a reușit să învingă cancerul.

Pentru Maria Duckadam, acum în vârstă de 36 de ani, a urmat o perioadă extrem de grea. Tânăra a căutat răspunsuri cu privire la șansele sale de vindecare, atât la clinici specializate din țară, cât și din străinătate. În cele din urmă, nora “eroului de la Sevilla” a fost supusă unei intervenții chirurgicale de extirpare a tumorii, iar mai apoi a urmat cure lungi și chinuitoare cu citostatice.

(foto: gsp.ro)

Deși apropiații își pierduseră speranțele și nu mai credeau că Maria își va reveni, femeia a luptat cu toată puterea pentru a putea rămâne alături de copii și soț. La mai bine de doi ani de când a fost diagnosticată cu cancer, nora lui Duckadam a primit o veste care a adus bucurie întregii familii:

Helmuth Duckadam, pentru CANCAN.RO: “Maria a scăpat de boala asta nenorocită. Ea este un om deosebit, bun, blând, o luptătoare. Dragostea pentru cei trei copii au ajutat-o să reziste. Vrea să-i vadă pe toți mari, împliniți. În toată această perioadă, Maria a avut o stare pozitivă, chiar dacă nu s-a simțit mereu OK, chiar dacă medicii nu i-au dat mereu vești bune.

Ea pur si simplu s-a agățat cu toată forța și cu toată credința de viață. Și a reușit”.