Alimente care te ajută să slăbești la coapse

(Last Updated On: March 8, 2018)

Alimentația potrivită și sportul sunt esențiale pentru o viață sănătoasă, dar dacă vrem să dăm jos grăsimea de pe abdomen avem la dispoziție și câteva alimente care topesc stratul de grăsime depus pe burtă, coapse şi şolduri

Consumă cât mai multe proteine

Proteinele sunt eficace în lupta împotriva stratului de grăsime care se acumulează pe abdomen, deoarece accelerează metabolismul şi grăbesc arderile. Ele sunt consumate, cu precădere, de sportivi, deoarece ajută la creşterea masei musculare. Totuşi, nu ar trebui să abuzezi. Iată câteva alimente bogate în proteine care ar trebui să se regăsească în meniul tău: carne slabă, ouă, peşte, migdale, nuci, fasole albă, informează click.ro

Mănâncă alimente bogate în Omega 3

Organismul nostru nu are capacitatea de a produce acizi graşi Omega 3. Astfel, ar trebui să-i asimilăm din alimente. Uleiul de peşte reglează nivelul de zahăr din sânge care duce la depunerea grăsimilor pe abdomen. Consumă deci sardine, somon, ton, nuci, varză de Bruxelles.

Alimente bogate în fibre

În urma unui studiu efectuat în America, specialiştii au ajuns la concluzia că un consum de alimente bogate în fibre joacă un rol foarte important în eliminarea surplusuluide grăsime din corp. 10 grame de fibre consumate zilnic reduc cantitatae de grăsime din corp cu 3,7%. Consumă deci fructe, legume, cereale.

Bea ceai verde

Ceaiul verde topeşte grăsimile acumulate în organism şi mai ales cele de pe abdomen. Această băutură miraculoasă conţine o cantitate foarte mare de antioxidanţi care luptă împotriva radicalilor liberi şi detoxifică organismul. Catechinele pot reduce cantitatea de grăsime, deoarece accelerează metabolismul. Însă, pentru asta va trebui să consumi regulat ceai verde.