Chef Cătălin Scărlătescu nu se lasă și continuă să slăbească. Ce i-a promis Ginei Pistol

(Last Updated On: March 20, 2018)

Chef Cătălin Scărlătescu nu se oprește din slăbit și a făcut o nouă promisiune. Cătălin a dat jos peste 30 de kilograme, ajungând la 90 de kilograme, iar acum are un nou target.

Scărlătescu a dezvăluit că vrea în continuare să slăbească ca să fie pregătit de mare și să arate bine pe plajă. Acesta susține că deocamdată continuă să mănânce light, în mod special, pește și legume, și se ferește de burgeri și alte mâncăruri grase.

„Poate nu de 1 mai, dar pe 2 august voi avea pătrățele. N-am pus nici un pariu cu Gina Pistol, doar i-am promis”, a spus Scărlătescu, citat de libertatea.ro

Vedeta TV a precizat că își continuă regimul și o să meargă, în mod regulat, la sală, începând de luna viitoare. „Am un prieten foarte bun, care e profesor de fitness, și slăbește și se îngrașă când vrea el. Și m-a convins și pe mine. Mi-a zis că neapărat să vin la sală. Mi-a promis, în mod solemn, că în patru luni de zile, voi avea pătrățele”, a spus Scărlătescu.

Cătălin a explicat că a decis să-și schimbe radical stilul de viață, după ce medicul i-a spus că dacă nu se oprește din mâncat, va muri. El recunoaște că cea mai mare plăcere a vieții lui este tot gătitul.