Dr. Florin Ioan Balanica: „Metoda Dr Balanica de slăbire este singura din România care se bazează pe acest principiu. 6.500 de pacienți au apelat până acum la #MetodaDrBalanica, iar rata de succes este de 95%!”

(Last Updated On: March 12, 2018)

Medicul din România care a slăbit 100 de kilograme în 8 luni a perfectat „Metoda Dr Balanica” ce a ajuta peste 6,000 de pacienmți să slăbească.

Pe Facebook, Dr. Florin Ioan Balanica a scris: Metoda Dr Balanica are la baza principii demonstrate clinic acum si de DIETFITS, cel mai mare si recent studiu american despre Scaderea In Greutate, publicat in ‘Journal of the American Medical Association’. Studiul demonstreaza ca nu felul de mancare este important, ci nutrientii pe care ii contine.

Gustul alimentelor influenteaza placerea de a manca si este important doar pentru noi, in timp ce pentru organismul nostru, esential este continutul de nutrienti din mancare. Este bine sa fim constienti de compozitia alimentelor pe care le consumam, intrucat ele contin 5 feluri de nutrienti, a caror proportie face diferenta in ceea ce priveste sanatatea: proteine, lipide/grasimi, glucide – care intra in categoria macronutrientilor – si vitamine si minerale – care reprezinta micronutrientii.

Aportul acestor nutrienti trebuie sa fie in conformitate cu nevoile organismului, diferite de la o persoana la alta si raportate la starea de sanatate.

#MetodaDrBalanica este singura din Romania care se bazeaza pe acest principiu. 6.500 de pacienti au apelat pana acum la #MetodaDrBalanica, iar rata de succes este de 95%!”