Nicoleta Luciu, secretul luptei cu kilogramele în plus. „Aici toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele …”

(Last Updated On: April 10, 2018)

Nicoleta Luciu, mamă a patru copii, s-a mutat la Miercurea Ciuc unde tentațiile culinare sunt foarte mari. A ținut multe diete dar acum spune că a găsit secretul luptei cu kilogramele în plus: mănâncă de toate, însă foarte puțin.

“Eu am mâncat foarte puțin în general și mi-am mișorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele. Și mănânc și eu. Dar… împart o porție în zece, iar eu mănânc a zecea parte.

Aici imi este mai greu să mă descurc cu regimul, tentațiile culinare sunt mari. Plus că n-am concurență. Ai văzut cum este, la București, dacă mergi la un eveniment și vezi o femeie mai slabă, imediat te pui și tu la regim. Mănânc mâncare doar de două ori pe zi și cantități foarte, foarte mici”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru Viva! și preluată de Antena 3.

“În afară de cele două mese pe zi, mai beau patru litri de suc de citrice, în special grepfruit. Asta și înainte de masă. În rest, mănânc fructe și legume. Morcovi, broccoli, gulie, mere și struguri, mai nou. Cei negri îmi plac de mor”, a mai spus Nicoleta.