Carmen Brumă, când avea cu 30 de kilograme în plus. “Nu puteam să dom noaptea, mă sufocam”. Cum a ajuns să aibă 30 de kilograme în plus

(Last Updated On: April 9, 2018)

Carmen Brumă n-a fost dintotdeauna slabă. A avut cu 30 de kilograme în plus în adolescență, însă s-a ambiționat și a reușit să le dea jos. Vedeta povestea că pe atunci avea probleme de sănătate și nu putea să doarmă noaptea.

Carmen Brumă, partenera de viață a prezentatorului de televiziune Mircea Badea, este astăzi recunoscută ca find adepta unui stil de viață cât mai sănătos. Arată foarte bine și are o formă fizică de invidiat. Însă lucrurile n au stat dintotdeauna așa. În adolescență, vedeta avea cu 30 de kilograme în plus și ajunsese să aibă probleme de sănătate din cauza greutății, scrie libertatea.ro.

Despre acea perioadă povestea cu sinceritate Carmen Brumă, mama unui băiețel, într-un interviu pe care l-a acordat pentu revista Tango.

“În adolescentă, m-am trezit cu 30 de kilograme în plus. Bineînțeles că au fost foarte mulți factori care au contribuit la luarea atâtor kilograme, 30 și ceva, 35 de kilograme în plus. Eu am plecat cu părinții mei la Moscova, pentru că tatăl meu a lucrat acolo, la ambasada României, și nu mi-a priit această schimbare de decor, atmosfera, prieteni, anturaj s.a.md. Ei, și m-am refugiat în mâncare, așa că m-am trezit cu 30 și ceva de kilograme în plus, lucru greu de suportat pentru o vârstă cum e adolescențăa”, menționa Carmen Brumă.

“Aveam aproape 17 ani. Și e foarte complicat să te trezești cu un corp pe care nu-l cunoști, să ai probleme cu somnul, să ai primele semne de depresie, la o vârstă, oricum, dificilă. La o vârstă la care trebuia să mă descurc cu schimbarea care s-a produs în viața mea și cu tot ce venea odată cu vârstă.

Nu-mi lipsea o problemă. Așa că a fost destul de complicat. După ce-am avut lungi discuții cu mine însămi, am decis că singura soluție pentru mine este să slăbesc, pentru că nu mă pot obișnui, nu mă pot resemna, nu găsesc o cale prin care eu și noul meu aspect să trăim confortabil împreună până la adânci bătrâneți.

Și atunci am decis că singura modalitatea de a continuă este să slăbesc. Și după ce-am făcut nenumărate tâmpenii, nenumărate cure care mi-au slăbit organismul, care mi-au afectat sănătatea, am ajuns, citind foarte multă literatură de specialitate, ușor, ușor să-mi cunosc propriul corp, să-nvăț ce e bine, să-nvăț care este calea corectă. Să învăț să am răbdare, să-nvăț să fiu disciplinată și să-mi formez un set de reguli”, adăuga vedeta.

“Eu am slăbit într-un an de zile, dar toată transformarea mea din femeia aia care arată cât Palatul Telefoanelor în cea de-acum a durat ani. Pentru că nu e vorba numai de slăbit, e vorba și de foarte mulți ani de făcut mișcare în mod constant și foarte mulți ani de regim sănătos. Eu nu pot să spun că m-am transformat imediat. Într-un an de zile am dat tot jos surplusul. Dar de atunci și până a-mi tonifia musculatuaă, până a-mi modela într-un fel corpul, a mai durat”, mai spunea ea.

“Atunci când aveam 16-17 ani, motivația mea era, evident, aspectul meu din oglindă și faptul că nu mă simțeam bine fizic. Eu nu puteam să dorm noaptea, aveam așa-numita apnee, mă sufocăm. Nu mă simțeam bine fizic, și nu mă simțeam bine psihic. N-a avut legătură cu nicio prezență masculină sau absență masculină. În nici un caz”, încheia Carmen Brumă.