Laura Cosoi nu mai mananca deloc carne de când este gravidă. “Creadeam ca voi zace toata ziua la pat, eventual cu un lighean langa mine, din cauza …”

(Last Updated On: April 11, 2018)

Laura Cosoi a declarat că nu consumă carne de când este gravidă. Pe propriul site a scris despre lucrurile care au surprins-o în cele 7 luni de sarcină.

Laura Cosoi, citată de sanatate.bzi.ro: “Creadeam ca voi zace toata ziua la pat, eventual cu un lighean langa mine, din cauza greturilor. Surprinzator, m-am simtit foarte bine, cel putin pana acum si nu am avut cine stie ce simptome neplacute. Credeam ca voi face o mica obsesie, ca-mi voi fotografia burtica in fiecare saptamana.

Nu s-a confirmat! In primele 20 de saptamani de sarcina am pus pe mine doar un kg. Practic, as putea considera ca nu m-am ingrasat deloc.
Nu am cine stie ce pofte ciudate, asa incat sa-l trimit pe Cosmin in miez de noapte

la cumparaturi. Dar si pentru ca am ramas fidela stilului meu de viata dinainte de sarcina. Ma gandeam ca voi manca mai mult, insa fetita mea tine la silueta mamei ei, se pare. Nu simt nevoia sa beau alcool, desi, sincer, ma gandeam ca o sa mai gust din cand in cand.

M-a surprins si faptul ca nu pot sa mananc carne deloc. Organismul o respinge in perioada asta. Nu-i vorba ca as fi fost vreo mare carnivora inainte, dar chiar deloc? Iata ca da.

Rareori ma intreb „Daca mananc asta oare e bine?”. Mi-am propus sa merg pe instinct si se pare ca e metoda care mie imi prieste cel mai bine. Evident, evit pestele crud, branza cu mucegai si alte alimente riscante pentru o femeie insarcinata, insa alte probleme legate de alimentatie nu-mi fac.”