„M-am întors!”Cuvintele lui Arnold Schwarzenegger după operația pe cord deschis

(Last Updated On: April 1, 2018)

Anold Schwarzenegger a suferit vineri o intervenție pe cord deschis, iar primele lui cuvinte după operație au fost „M-am întors!”, referire la celebra replică rostită de personajul interpretat de Schwarzenegger în filmul ”The Terminator 2” – ”I’ll be back” (Mă voi întoarce).

Vedeta de la Hollywood, fost guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger a suferit o intervenție chirurgicală de înlocuire a valvei cardiace pe care o are din 1997, informează libertatea.ro

Purtătorul de cuvând al statului a anunțat pe contul său de Twitter că Schwarzenegger, în vârstă de 70 de ani, s-a trezit și starea sa este bună. ”S-a trezit, iar primele sale cuvinte au fost: M-am întors”, a spus Daniel Ketchell.

Născut în Austria, Schwarzenegger a câştigat de cinci ori concursul de culturism Mr. Universe şi de şapte ori titlul Mr. Olympia, înainte de a se apuca de actorie şi a juca în filme de acţiune precum ”Conan the Barbarian” sau ”Commando”. Celebritatea a cunoscut-o însă cu rolul din ”Terminator 2”.

La începutul secolului XIX a intrat în politică şi a fost ales guvernator de California din partea Partidului Republican în 2003 şi 2006.