Sanda Nicola, acum mămică, mărturisiri dureroase: “Cancerul de col uterin… Singura concluzie e că trebuie să lupţi, nimeni nu mai ia în calcul altă variantă când ajunge acolo, decât să …”

(Last Updated On: April 13, 2018)

Jurnalista Sanda Nicola, care a devenit mămică anul trecut, a povestit la emisiunea Agenția VIP, de la postul de televiziune Antena Stars, momentele dificile când a fost diagnositicată cu cancer. Avea 27 de ani.

Sanda Nicola, citată de Libertatea: “Singura concluzie e că trebuie să lupţi, nimeni nu mai ia în calcul altă variantă când ajunge acolo, decât să lupte… Cancerul de col uterin… Eu aveam 27 de ani când am primit acest diagnostic. Mi s-a propus să fac histerectomie totală, dar nu aş mai fi putut să fac copii.

Am mers pe feelingul meu, am scăpat ieftin… am făcut o operaţie de extirpare şi am scăpat. A fost greu să înţeleg ce s-a întâmplat. Nu am găsit răspunsurile atunci. Mi-am blestemat meseria atunci, acum nu mai cred asta.

Nu meseria m-a îmbolnăvit, fumam foarte mult, 20 de ani am fumat, a fost şi un stres pe care l-am gestionat prost. Lucrurile pentru mine, azi, sunt aşa cum trebuie”, a spus Sandra Nicola.