Corina Dănilă (46 de ani), mai frumoasă ca niciodată! Cum a reușit să slăbească 15 kilograme

(Last Updated On: May 1, 2018)

Corina Dănilă (46 de ani), prezentatoarea emisiunii „Ieri, azi, mâine”, de la TVR 2, a reușit să slăbească 15 kilograme.

„Mă bucur că întreaga mea stare de bine se vede. Viața mea este în echilibru, fac ceea ce-mi place și nu uit nici de relaxare: citesc, merg la teatru, la film, mă întâlnesc cu prietenii. Aspectul fizic este atât rodul unor schimbări de ordin spiritual, cât și ajutorul pe care-l primesc de la specialiștii unei clinici.

Am apelat la ei în urma unor probleme de sănătate și le mulțumesc pentru rezultat. Au produs în mine o întreagă «revoluţie», pornind de la modul de gândire, de abordare a vieţii de zi cu zi. Sunt oameni minunaţi care lucrează cu mine fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie și endocrinologie.

Lor le datorez în totalitate felul în care mă simt acum. Urmez un regim sănătos cu tot ceea ce presupune asta. Timp liber nu prea există în viața mea, mă împart între teatru și televiziune. Iubesc foarte tare live-ul și sunt fericită că în fiecare vineri, la «Ieri-Azi-Mâine», descopăr oameni interesanți, care ne sunt adevărate modele”, a povestit vedeta pentru Click!

Vedeta a povestit și care este programul ei din următoarea perioadă.

“În paralel, mă puteți vedea în spectacolul «Piatra din casă», o comedie după Vasile Alecsandri şi B.P. Haşdeu, care se va juca în grădina TVR pe 1 iunie, în cadrul Teatru la TVR. La Teatrul Metropolis joc în «Paganini», în regia lui Mick Davis, iar la Teatrul Elisabeta în reprezentația «O căsnicie liniştită», o comedie în patru personaje împreună cu Silviu Biriş, Doina Antohi şi Ştefan Ruxanda. Iar la Teatrul Arte dell’Anima am repetiții cu «Totul despre femei», în regia lui Felix Crainicu, cu care încercăm să avem premiera la jumătatea lunii mai”, a mai povestit Corina Dănilă.