Cum a aflat Mirabela Dauer că are probleme cu rinichii. “Nu m-a durut nimic, nu am suferit. Acuzam o simplă oboseală şi o tuse. Când am venit din …”

(Last Updated On: May 20, 2018)

Mirabela Dauer a făcut câteva dezvăluiri despre starea ei de sănătate. Artista a declarat că a trecut prin momente dificile atunci când a fost nevoită să renunțe la un rinichi din cauza unor probleme medicale.

“Nu m-a durut nimic, nu am suferit. Acuzam o simplă oboseală şi o tuse. Când am venit din Israel, am mers să fac analizele. Dacă nu mă duceam, nu se afla. După acest episod, eu am spus tuturor: Mergeţi şi faceţi controale! Eu îmi fac analize de două ori pe an.

O dată pe an sau la un an şi jumătate, îţi faci un CT. Eu, dacă nu mă duceam să fac CT-ul ăsta… Cum îţi faci mamografie, cum te duci la control peste tot, îşi faci un computer tomograf o dată la un an sau un an şi jumătate! Care e problema? Eu nu mai făcusem CT de un an şi jumătate…”, a povestit Mirabela Dauer, citată de cancan.ro

Artista a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre starea ei de sănătate în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu de la Antena Stars.