(Foto) Monica Anghel, prima apariție TV după ce a slăbit 25 de kilograme! Cum se simte vedeta și ce mănâncă acum

(Last Updated On: May 15, 2018)

Monica Anghel a avut prima apariție publică după ce a slăbit aproape 30 de kilograme. Celebra artistă este schimbată total și se simte extraordinar.

Ea a vorbit la emisiunea „Agenția VIP” despre cum a slăbit și care este meniul său zilnic, informează spynews.ro

„Mai avem mici colăcei, mai avem…Am văzut niște comentarii pe rețelele de socializare cum că sunt bolnavă, că am făcut infarct, că mi-am tăiat stomacul. Nu mi-am tăiat stomacul! Mi-am tăiat coloana, anul trecut…iar în urma operației, medicul mi-a zis că ar fi bine să slăbesc. Eu, în toți anii în care am fost supraponderală, nu mă vedeam așa, nu mă vedeam grasă. În oglindă, când mă uitam, nu vedeam că sunt grasă. Eu cu mine eram super ok, nu aveam nicio frustrare, nu aveam nicio problemă. Mă uitam în magazine la hăinuțe super mici.

Acum o săptămână am fost prin magazin și am văzut niște pantaloni albi de in, pe care îi credeam mici, dar soțul meu zicea să-i probez. Într-adevăr, îmi veneau perfect!

Astăzi am mâncat de dimineață un iaurt, la ora 7, mă trezesc la ora 5 jumătate. Așa m-am setat, așa funcționez, mă simt extraordinar. Am mâncat și un ardei gras roșu. Am mâncat un măr mare, pe la 11, apoi o ciorbiță de legume, cu ou bătut pe deasupra. Nu mănânc pâine pentru că este alegerea mea. Pe seară am mâncat un castron mare cu salată, cu ou fiert pe deasupra”, a spus iubita artistă.

„De la psiholog am aflat cât de minunată și puternică sunt. M-a făcut să înțeleg cine sunt cu adevărat și ce pot face cu mine. La fizioterapie fac un anumit tip de radiofrecvență ce ajută hipotalamusul să se obișnuiască cu greutatea. Când mă uit la fotografiile vechi, nu văd nimic…sunt același om, numai că sunt mai slabă, e vorba despre mine, îmi asum. Fac gimnastică în fiecare zi, întinderi”, a completat Monica Anghel.

„Nutriționista mea este destul de permisivă. I-am zis că îmi este poftă de pufuleți, și mi-a dat o rețetă de floricele incredibilă”, a mai povestit Monica Anghel, în platoul emisiunii „Agenția VIP”.